* de toate

Pierdut in ofertele de materiale de constructii? Ai venit unde trebuie.

Consiliu de razboi in familia mea. Se discuta acerb despre renovarea casei de la tara. Sau ma rog, mai corect ar fi de fapt despre curtea casei. E si casa in plan dar amenajarea exterioara este prioritara acum. Pentru ca e un gard vechi, facut din lemn, care are vreo 30 de ani si s-a dus. Ca atare, curtea interioara a devenit un soi de gradina zoologica autohtona. Avem animale pe acolo fara sa vrem.

Se propun solutii si diverse nume de firme de unde sa cumparam materialele necesare. Avem nevoie de materiale pentru gard, ceva pentru acoperis si de ce nu, ceva pentru pavat. Ca sunt numai buruieni prin curtea aia si vrem sa scapam de ele.

Deci cum faci asta? Pai sa luam depozitele la rand si sa mergem pe acolo sa vedem ce gasim, nu? Trebuie sa ne notam ce avem nevoie, cantitati si sa comparam preturile. Da’ pe site n-or avea? Nu le au chiar toti sau chiar pe toate. Si trebuie sa le vezi, nu? Ca na, toata lumea foloseste fotografii profesionale pe site, normal ca arata bine. Da’ fizic arata la fel? Sa mai continui? Cred ca fiecare dintre noi care a trecut prin asa ceva stie despre ce vorbesc.

Dupa o vreme decid sa pun capat discutiilor, nu de alta dar nu ajunge la niciun rezultat asa ca preiau controlul.

E mai simplu decat credeti voi. O rezolvam comod de aici, de acasa fara sa mai umblam pe nicaieri.

Am rezolvat-o de n-am mai putut. Am creat si mai multa confuzie si am decis sa ma explic.

Cum sa rezolvi problema materialelor de care ai nevoie cand construiesti/ renovezi

Solutia propusa de mine: Vindem-Ieftin.ro. Si sunt motive seriose pentru care m-am oprit la aceasta varianta. Cum ar fi faptul ca sunt atehnic, aproape complet. Si cand fac ceva imi place sa merg la sigur.

Iar Vindem-Ieftin.ro… are tot ce trebuie dar sa-ti explic de ce.

Mai intai, este un concept unic pentru piata din Romania cel putin. Asta pentru ca este un market pentru materiale de constructie. Din punctul meu de vedere, sunt echivalentul unui broker de credite. Asa cum un broker colaboreaza cu 30 de institutii sa zicem si te duci la el unde iti ofera consultatie si cea mai buna oferta, cam asa e si cu Vindem Ieftin. Practic, ei sunt brokerii pentru materiale de constructie.

Pentru ca:

  • ai acces la toti producatorii de materiale de constructii din RO. Si vorbim de producatori premium.
  • poti reduce costurile cu 10-15% pentru ca se elimina intermediarul – cum e cazul unuia dintre retailerii din acest domeniu. Asta pentru ca in mod normal, in cazul unui proces clasic avem un circuit si anume: producatorul vinde catre retailer, acesta are nevoie de spatiu de depozitare, este nevoie de manipularea marfurilor etc. Evident ca acestea costa.
  • produsele ajung de la producator direct la tine, se livreaza in toata tara.
  • poti sa platesti frumos online, fara nicio problema

Si partea cea mai placuta pentru mine. Exista 28 de consultanti, la care poti apela cu incredere, in functie de ce ai nevoie, amenajari exterioare, amenajari interioare, instalatii electrice, acoperisuri, izolatie etc. Tot ce vrei tu.

Pentru mine cel putin este AUR curat. Sa pot apela la cineva care ma poate ghida, care ma poate ajuta sa gasesc oferta cea mai buna pentru mine? Toate astea din confortul propriei case? Sa nu mai alerg pe cine stie unde si sa pierd timp? Sa discut frumos cu cineva care are toate informatiile si ma poate ajuta.

E tot ce imi doresc. Pretuiesc timpul meu asa ca vreau sa gasesc rapid ce am nevoie si sa scap de umblat prin diverse locuri, unde ma si pot pierde in oferte sau sa bajbai.

Dar daca nu primesc ce am comandat sau de unde stiu cum arata materialele?

Intrebare legitima pana la urma, nu? Ca nu toata lumea e serioasa, si cred ca fiecare avem teama asta sa „nu ne luam teapa”.

Dar se rezolva simplu. Ai recenzii video. Care nu sunt facute de Vindem-Ieftin. Sunt facute de oameni, de clienti si poti vedea din ele exact cum ajunge transportul si exact ce primesti. Eu am cautat de exemplu niste panouri bordurate pentru site. Vazusem pozele dar cum ziceam, una e o poza, una e un video.

Si uite-le si sub forma unui gard frumos care mi-a salvat curtea de la tara de musafiri nedoriti.

Deci vezi ce ai nevoie si mergi la sigur.


Articol scris cu drag pentru SuperBlog 2021.


surse imagini: https://vindem-ieftin.ro/ si arhiva personala

Un gând despre „Pierdut in ofertele de materiale de constructii? Ai venit unde trebuie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s