* de toate

SuperBlog – intram in cantonament

Alerta de grad 0. Bloggeri, suntem sub asediu. De la 1 octombrie va incepe bombardamentul cu probe, care iti vor pune tastele la incercare.

Va trebui sa scrii regulat. Va trebui sa scrii despre multe subiecte. Va trebui sa faci research. Va trebui sa muncesti.

SuperBlog, competitia in care iti poti incerca norocul si iti poti cizela talentul. Am mai scris despre SuperBlog si chiar recent. Cand e vorba de blogging mie mi-a adus multe, in primul rand a fost farul meu catre care m-am indreptat cand ma aflam in intuneric. Si poti citi aici de ce: SuperBlog mi-a salvat viata.

Daca esti blogger experimentat, poate stii deja cu ce se mananca SuperBlog. Daca esti la inceput de drum, citeste asta. Cu asta m-am ales eu dupa ce prima editie la care am participat in 2015.

PS. Sa nu uitam insa si premiile materiale, care nu sunt absolut deloc de neglijat. Nici eu nu le refuz, nu ma intelege gresit, doar ca nu asta urmaresc la aceasta editie cel putin. Daca va pica ceva, o sa consider un bonus norocos.

Ce-mi doresc de la SuperBlog 2021?

Sa ma aflu pe lista finalistilor. Chiar nu-mi pasa pe ce loc, pot sa termin si pe 90, dar vreau sa scriu la fiecare proba in parte.

Sa-mi dea motivatia sa dezvolt si acest proiect, si dupa aceasta editie sa-l duc pe domeniu propriu pentru ca este un blog drag mie, de suflet. Si niciodata n-ai destule bloguri, nu? Cand ai multe de scris, ai nevoie de spatiu.

Sa ma reconectez cu comunitatea din spatele SuperBlog, cu care oarecum am pierdut legatura (ce sa zic, ale vietii valuri).

Ne vedem insa in arena, intra aici, unde ai tot ce ai nevoie sa stii pentru a te inscrie in competitie.


Fie ca muzele sa fie cu noi toti, planetele aliniate si sa le facem viata juriilor imposibile, sa le fie foarte greu sa aleaga castigatorii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s