De ce nu avem?

Stiri pozitive

Fiindca m-am saturat de stiri naspa, am hotarat ca astazi sa strangem aici niste stiri pozitive, care sa ne dea un pic de boost la moral. Ia sa vedem ce gasim.

O tanara provoaca politicienii sa doneze

La Arad, este mare, mare nevoie de bani pentru restaurarea unui spital pentru copii. O tanara, Anamaria Nyeki Popa, a pornit o campanie care a ajuns virala si prin care se cer bani politicienilor. Acestia sunt incurajati sa-si doneze salariul pe o luna si unii chiar o fac.

Tot legat de asta, mai e o stire cu un restaurant din Arad care proaspat deschis a donat toate incasarile de la deschidere catre acelasi spital.

Foarte frumos, felicitari tuturor implicati!!!

La cererea publicului – Badea, Bordea si Micutzu

Cei trei stand-uperi – printre cei mai buni de la noi – vor avea un show pe 31.10.2017 la Sala Palatului, cu Cortea, Mocanu si Bucalae in deschidere. Show-ul e deja sold-out, deci nu mai e nevoie de nici o promovare.

Eu nu vreau sa promovez show-ul ci omenia lor. Cei implicati au decis sa ofere bilete gratuit persoanelor cu dizabilitati.

Foarte frumos, felicitari tuturor implicati!!!

Femeile au luat problema in mana!

Si au curatat orasul de hoti, gangsteri dar si politicieni, nu ca ar fi vreo diferenta, in unele cazuri. Articolul integral, aici.

Ce intelegem noi din asta? Probabil nimic. Ce am putea intelege din asta? Ca daca suntem cuminti si lucram impreuna putem reusi, putem sa face locul in care traim o lume mai buna.

E ca in Captain Planet, cata vreme erau pe cont propiu, nu prea le iesea nimic, cand isi uneau puterile, nu le mai statea nimeni in fata.

Deci sa ne unim zic, sa tinem aproape unul de altul.

Sursa imagine: flickr.com

Reclame

2 gânduri despre „Stiri pozitive

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s