* observatii

Trollii sunt smecheri daca sunt funny

Snap 2017-05-01 at 12.33.04

Hei sa ne amuzam un pic zic astazi. Si vom face asta cu ajutorul articolului de mai jos pe care l-am gasit pe ursulpandaplictisitEste vorba in articol despre niste oameni care se plictiseau si s-au apucat sa editeze articolele de pe wikipedia.

Oricine poate face asta, iti trebuie un cont pe wikipedia si apoi poti modifica cam orice. Ma rog, s-ar putea sa te prinda baietii si sa-ti dea ban daca nu esti cuminte, dar pana atunci iti cam poti face de cap.

Atentie, desigur, nu recomand a se trolla wikipedia sau oricare alt site! In cazul de fata insa, trolli au avut umor. De exemplu au scris la Charlie Sheen ca e jumatate om si jumatate cocaina. Apoi, la Emma Stone au scris ca nu s-a nascut ci ca a cazut din rai in 1987. In loc de poza cu Erdogan (presedintele Turciei) avem un gandac de bucatarie si tot asa.

Sunt chestii super-funny, au avut multa imaginatie trolli respectivi. Cred ca ar merge si la noi facute chestii de genul.

Cea mai tare poveste pe care am citit-o legata de wikipedia, are legatura cu un tip, un actor parca sau un scriitor. Acesta are pagina dedicata si apare acolo ca este evreu, sau ceva asemanator. In ciuda faptului ca el mereu modifica, mereu modifica cineva dupa el. Astfel incat, indiferent de cate ori modifica el ca nu ar fi evreu, pana la urma asa apare.

 

Un gând despre „Trollii sunt smecheri daca sunt funny

Lasă un comentariu